top of page

Aftenmenu

 

Gillardeau østers

Au naturel 1 stk 45kr 3stk 120kr

 

Oksetatar

Friskhakket, vendt i ponzu med miso mayonaise og friske urter 165kr

 

Kammusling

Fiske fumé med hvide asparges og tomat 195kr

  • Tilkøb kaviar 10g 150kr

 

Grillet spidskål

Mormor dressing og revet manchego 125kr

 

Trøffel riso

Blomkål croutoner, citron og revet trøffel 225kr

 

Pighvar

Asiatisk stil med sommergrønt 255kr

 

Stegt havtaske

Beurre blanc sauce ørredrogn, kaviar og dampede hvide asparges 365kr

 

Ribeye 250g

Stegte grønne asparges, haricot vert, skalotteløg og pebersauce 375kr

 

Sides

 

Grillet gulerødder med brunet smør på en bund af mascarpone 65kr

 

Kartoffelbåde med senneps vinaigrette 65kr


 

Ost og dessert

 

Ost

3 nøje udvalgte oste med smørstegt brød 125kr

 

Jordbær

Friske danske jordbær med appelsinfløde og jordbær sorbet 135kr

 

Tiramisu 95kr


 

Kokkens udvalgte

4-retters menu 495kr pr person

bottom of page