Aftenmenu
Gillardeau østers
Au naturel 1 stk 45kr 3stk 120kr
Oksetatar
Friskhakket, vendt i ponzu med miso mayonaise og friske urter 165kr
Kammusling
Fiske fumé med hvide asparges og tomat 195kr
-
Tilkøb kaviar 10g 150kr
Grillet spidskål
Mormor dressing og revet manchego 125kr
Trøffel riso
Blomkål croutoner, citron og revet trøffel 225kr
Pighvar
Asiatisk stil med sommergrønt 255kr
Stegt havtaske
Beurre blanc sauce ørredrogn, kaviar og dampede hvide asparges 365kr
Ribeye 250g
Stegte grønne asparges, haricot vert, skalotteløg og pebersauce 375kr
Sides
Grillet gulerødder med brunet smør på en bund af mascarpone 65kr
Kartoffelbåde med senneps vinaigrette 65kr
Ost og dessert
Ost
3 nøje udvalgte oste med smørstegt brød 125kr
Jordbær
Friske danske jordbær med appelsinfløde og jordbær sorbet 135kr
Tiramisu 95kr
Kokkens udvalgte
4-retters menu 495kr pr person